Mi az iRent?

Az iRent.sk rendelkezik Szlovákiában a legnagyobb gépjármű adatbázissal. Tartalmaz több mint 100 autókölcsönzőt és több mint 900 autót. Az iRent.sk oldalon kikeresheti mindössze 4 klikeléssel a keresett autót.

Hogyan találok kikölcsönözhető gépjárművet 4 klikeléssel?


  • 1, Válassza ki az időpontot, hogy MIKORTÓL szeretné kikölcsönözni a gépjárművet
  • 2, Válassza ki az időpontot, hogy MEDDIG szeretné kikölcsönözni a gépjárművet
  • 3, Válassza ki, hogy HOL szeretné kikölcsönözni a gépjárművet
  • 4, Klikkeljen a KIKERESNI A KIKÖLCSÖNÖZHETŐ AUTÓT gombra

Az iRent a megadott napok száma alapján kikeres önnek több autót a kikölcsönzés végleges árával. Ezeket a gépjárműveket sorrendbe állíthatja több paraméter alapján, pld. ár alapján.


Érdeklődés esetén kikereshet autót a maximális ár alapján is. Az iRent.sk felső részében írja be NAPI ÁR és a kikeresést követően csak a bejelölt árszintig jelennek meg az autók.


Abban az esetben ha különleges márkájú autótípust, meghatározott üzemanyagú vagy más paraméterű autót keres megteheti ezt a KIBŐVÍTETT KERESŐ segítségével.


A megfelelő kikölcsönzendő autó kikeresése és megtalálása után vegye fel a kapcsolatot egyenesen az autókölcsönzővel, vagy küldje el a kitöltött űrlapot. Ezt az űrlapot annak az autókölcsönző cégnek kell elküldeni, amely a kiválasztott autó tulajdonosa és amely ezt követően velveszi Önnel a kapcsolatot.


Többet nem kell az interneten keresnie az egyes autókölcsönző cégeket és manuálisan számolni az árakat, az árlisták alapján. Az iRent mindezt megteszi és Ön csak kiválasztja a megfelelő autót. Az árak az autókölcsönző árlistái alapján vannak kiszámolva. Az iRent nem változtaja meg az árakat.


Az iRent tartalmaz speciális akciókat is, amelyeket az autókölcsönzők jelentetnek meg. Abban az esetben, ha az autókölcsönző más árat kínál mint amely az iRent oldalán fel van tüntetve, vegye fel a kapcsolatot az iRent-el, űrlap, e-mail, vagy telefon útján.


Az iRent nem autókölcsönző és nem rendelkezik autóval. Az iRent az autókölcsönzők és autóik adatbázisa.

Reklám